Ordermottagare – med stort tekniskt intresse

Wennstrom Flow Control AB i Kungsör.

Wennstrom Flow Control AB behöver omgående rekrytera en ordermottagare med stort intresse för att lära sig våra produkter och vår verksamhet.

Du kommer i första hand arbeta med att ta emot order från våra kunder, de inkommer via telefon alternativt via mejl. För att klara av rollen som ordermottagare hos oss behöver du ha en teknisk bakgrund eller en god teknisk förståelse, datorvana samt känna dig bekväm i engelska likväl som svenska naturligtvis. Som person vill vi att du uppskattar att serva kunder och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi är en liten arbetsgrupp som jobbar tight tillsammans och hjälper varandra.

Det kan bland annat innebära montering, produktionsplanering, samt informera både internt och till våra kunder hur deras order ligger till i vår produktion.

Du kommer ha mycket kontakt med kunder och samarbetspartners, både via telefon och mejl.

Har du tidigare erfarenhet från ordermottagning så är det meriterande. Framförallt vill vi hitta dig som är strukturerad och noggrann. Som har en stor vilja att utvecklas och önskan om att lära dig mer med tiden och har en stark ansvarskänsla i ditt arbete.

Du ska naturligtvis ha förmågan att bemöta våra kunder i telefon på ett proffsigt sätt.

Tjänsten är heltid, mån-fre.
Visst låter det intressant!
Eller har du kanske frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig!

Ansök via bestbemanning.nu