STATION

STATION

STATION

DRIVMEDELSANLÄGGNINGAR OCH LADDSTATIONER FÖR HELA RESAN

Våra kunder kräver driftsäkra anläggningar som uppfyller stränga lagkrav och höga förväntningar. Det gör vi med. I vårt sortiment har vi allt från säkra cisterner och exakta flödesmätare till trygga betalterminaler och uppskattade väderskydd. Vi hjälper till att planera och bygga kompletta drivmedelsanläggningar eller uppdatera och förbättra befintliga anläggningar – till exempel med en laddstation.

Era behov styr, precis som det ska vara.

I hjärtat av Kungsör finns vår produkttillverkning. Med ett brett sortiment av komponenter för drivmedelsbranschen är helheten det viktiga.

Här monteras allt från ock kulventiler till flamskydd och pumpar och vi kan leverera det mesta på kort tid. Ett gediget hantverk med stort fokus på kvalitet, allt som lämnar oss är noggrant testat. Vårt kvalitetsledningssystem är certifierat enligt ISO 9001:2015 och vår tillverkning uppfyller ISO 80079-34 dvs ATEX-kraven om kvalitetssäkring av produktion. Som ett led i vårt hållbarhetsarbete vill vi i första hand använda leverantörer i närområdet.

Tillverkningen bygger på lång erfarenhet och vår flexibilitet skapar förutsättningar för anpassningar till kundernas behov.

Wennstrom är återförsäljare av dispensrar från den globala tillverkaren Wayne. Wayne är ledande med tekniska framsteg och har kommit långt sedan den första oljepumpen 1891. Deras fortsatta fokus på en framtid med ständigt växande möjligheter ligger väl i linje med vår egen väg. Mer information om produkterna samt produktblad finns i produktkatalogen.

Johan Eklöf Drivmedelsanläggningar, AdBlue, system
010-456 59 46
johan.eklof@wennstrom.com
Stefan NordahlFörsäljningschef Drivmedelsanläggningar
010-456 58 02
stefan.nordahl@wennstrom.com
Heli BernhardssonOrder/Produktionsansvarig
0227-410 27
heli.bernhardsson@wennstrom.com